Post en Dekker geselcteerd voor omzetverdubbelaar FastForward

Post en Dekker is één van de 150 bedrijven die is toegelaten tot FastForward, een programma dat veelbelovende ondernemers helpt hun bedrijf nog sneller en beter te laten groeien. Het programma start in mei 2011 en is mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en overheden in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Alleen ondernemingen met de potentie om flink te groeien mogen meedoen. Snelle groeiers leveren namelijk een belangrijke bijdrage aan de werkgelegenheid en innovatie in een regio.

Post en Dekker is een system developer voor OEM. Directeur Eric-Jan Dekker mag met de eerste groep in mei 2011 starten en wordt daarmee lid van de „Gilde voor Groei?, een selecte groep ondernemers met de ambitie en potentie om flink en goed te groeien. Eric-Jan Dekker is verheugd over de toelating: “FastForward betekend voor ons een kans om structureel onze groeidoelstellingen te halen door persoonlijke ontwikkeling en intensief contact met ondernemers in eenzelfde fase”

Over het programma
FastForward is speciaal ontwikkeld voor en met ambitieuze ondernemers in de zakelijke dienstverlening en R&D. Ondernemers worden binnen FastForward uitgedaagd hun dromen en ambities terug te brengen tot een strategisch plan van één pagina. Vervolgens pakken ze hun groeiuitdagingen beet met behulp van business classes, persoonlijke coaching en nieuwe contacten met investeerders, experts en topondernemers. Ze worden hierbij ondersteund door experts als Hoogleraar Mirjam van Praag van de UvA, aansprekende ondernemers en talentvolle collega-ondernemers. Het programma wordt uitgevoerd door een samenwerkingsverband van B&A, de Baak, het Amsterdam Center for Entrepreneurship, Maxwell Group en Parma Group.

Meer informatie
Voor meer informatie over groeionderneming Post en Dekker kunt u contact opnemen met: Eric-Jan Dekker via 020-468 08 39. Of kijk op de website: www.postendekker.nl

Voor meer informatie over FastForward kunt u contact opnemen met Natascha Walenberg via 06 526 316 70 of natascha@gofastforward.nl. Of kijk op www.gofastforward.nl.

Persbericht als .pdf