Post en Dekker en Cadmes bundelen hun krachten op Business Software: Hèt ERP/PLM Event

De Nederlands maakindustrie kent vele uitdagingen, deze innovatieve bedrijven en producten hebben een wereldwijde toonaangevende positie. De Nederlandse maakindustrie wordt gekenmerkt door ‘low volume, high diversity’. Dit vraagt om een hoge mate van flexibiliteit in het productportfolio en in de productieketen. Post en Dekker en Cadmes adviseren bezoekers, op 5 november tijdens het “Business Software: Hét ERP – PLM event” in Eindhoven, hoe managers in de maakindustrie winstgevende klant specifieke producten kunnen blijven leveren.

Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat, om nu en in de toekomst een toonaangevende positie te behouden, OEM-ers gedwongen worden om op zoek te gaan naar ‘winnende-ketens’ waarin een best-cost oplossing voor de eindklant centraal staat.

“Bij producten op klantspecificatie zit de meerwaarde steeds meer in het verkooptraject, dicht bij de klant. Hierin wordt de klant geadviseerd hoe zijn wens optimaal vervuld kan worden met een product op maat. Productconfiguratie is de schakel om een slimme, flexibele productfamilies te ontwikkelen en te koppelen aan verkoop op klantwens”, aldus Eric-Jan Dekker, Directeur van Post en Dekker.

Marko Hoogeboom, Senior Business Consultant bij Cadmes vult aan “wij informeren en ondersteunen onze klanten hoe zij in staat zijn om flexibele (klant specifieke) producten te leveren in een kortere doorlooptijd en met minimale kosten. Één van de oplossingen is onze productconfigurator Tacton maar dit is slechts een stukje van de puzzel. Deze slimme oplossing brengt zonder goed proces en implementatie nog steeds niet de oplossing. Samen met onze partner Post en Dekker kunnen wij bedrijven helpen om winstgevend te blijven leveren op klant specificatie.”

Het Business Software: Hèt ERP/PLM Event vindt plaats op 5 november van 10.00 tot 18.00 uur, in Van der Valk Hotel te Eindhoven. Geïnteresseerden melden zich aan via de website www.business-software-event.nl. Leden van het Mikrocentrum High Tech Platform krijgen 10% korting.

Over Business Software Hèt ERP/PLM Event

Hét ERP-PLM event (voorheen KOG) georganiseerd door het Mikrocentrum is bedoeld voor managers uit de klantorder- en voorraad gestuurde industrie. Het Congres met Tabletop Expositie biedt u een inspirerend, informerend en interactief programma. U krijgt nieuwe inzichten, handvatten en antwoorden.

Aanmeldingen voor dit event ga verder>

Persbericht in .pdf