Waar jouw leiding en begeleiding aan bijdraagt?

De kapiteinen. Dat zijn jullie. Je team sturen en begeleiden naar het optimale resultaat voor diverse klanten die je bedient. Onze gedeelde visie op de markt vervlechten met de klant. Geen project hetzelfde. Wij geloven dat de maakindustrie behoefte heeft aan een samenwerkingspartner die adviseert en ondersteunt op hoog niveau en daar hebben onze projectleiders een belangrijke bijdrage in. Jij ontwikkelt roadmaps, maakt projectplannen, werkt samen, brengt structuur, presenteert en adviseert. Een aanspreekpunt voor de klant en je team: op locatie of vanaf kantoor. Ben jij dat aanspreekpunt? Voer jij onze unieke aanpak door? Bekijk de vacature!

De kernwoorden bij Projectleiding: Samenwerken, vrijheid en meedenken. In het proces van ontwerp tot oplevering ben jij verantwoordelijk voor alle communicatie tussen klant en engineering. Daarnaast blijf je dicht op de techniek zitten.

Wil je meer weten? Bekijk de vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op. Aan welke projecten we werken? Bekijk de diversiteit aan projecten op de projectenpagina.

Vacatures

Neem de leiding in je ontwikkeling

Whitepaper

Creating new business for OEM

Creating new business for OEM